Rólunk

Rólunk

Megbízható, felkészült csapat

Több évtizedes múltra visszatekintő cégünk a kezdetek óta egyik legfontosabb kihívásnak tekinti a funkcionális kozmetikumok fejlesztését. Termékfejlesztőinket, vegyész szakembereinket is ennek a szellemiségnek a tudatában alkalmazzuk. Számunkra fontos, hogy bármilyen innovatív ötlet születik a fejünkben, a kutatás/fejlesztés/gyártás minden fázisában megfelelő szakértelem tudja érdemben továbbvinni az értékes gondolatot.

Az ötlettől a fejlesztésig

Számos esetben előfordul, hogy a fogyasztók nem egy konkrét terméknévvel mennek be a boltba, hanem léteznek kialakult problémák, tünetek, fájdalmak, amelyekre a legjobb megoldást keresik minden esetben. Az UW Premium termékeket ezeknek a gyakran előforduló igényeknek megfelelően úgy terveztük, hogy egy-egy, nagyobb gyakorisággal előforduló kellemetlen jelenség enyhítésében nyújtsanak segítséget. A cél a funkcionalitás hangsúlyozása volt, amely a könnyebb felismerhetőséget, és a probléma hatékonyabb kezelését jelenti. Lehet szó korral járó problémákról, túlterhelés okozta tünetekről, vagy sporttevékenységből adódó kellemetlen velejárókról.

Minőségi tartalom, válogatott gyógynövények

A fejlesztésnél nagy figyelmet és hangsúlyt fektettünk az átlagon felüli tartalomra, és a gyógynövénykivonatok egymást segítő szinergikus hatására. A legfontosabb szempont a szemünk előtt az volt, hogy minél hatékonyabb módon nyújtsunk segítséget kialakult kellemetlen tünetek enyhítésére.

Célunk a jövőben is megmarad: értéket és minőséget adni, elérhető áron.