Árnika krém

Az UW Premium Árnika krém a zúzódások, rándulások, vérömlenyek, csonttörés által megviselt testrészek masszírozására ajánlott, de hatékony segítség a rovarcsípések által irritált bőr ápolására is. Fő összetevője az árnika kivonat gyulladás- és fájdalomenyhítő hatású, valamint hatékonyan csillapítja a viszketést és enyhíti a bőrgyulladásokat.  Az izmok fájdalmának csökkenését segíti a muskotályzsálya, a körömvirág kivonata pedig gyulladáscsökkentő hatása mellett segíti a sebek hegesedését és gyógyulását is. A kamilla kivonatnak köszönhetően enyhülhet az bőrirritáció, a méhviasz és a kókusz olaj gondoskodnak a bőr hidratáltságáról és puhaságáról.

A termékben megtalálható gyógynövények és olajok általános bőrre gyakorolt hatásai:(a teljesség igénye nélkül)

  • Árnika – gyulladás- és fájdalomenyhítő, viszketés csillapító- és sebgyógyító hatású
  • Körömvirág kivonat – sebgyógyulást stimuláló, hegesedést segítő, gyulladáscsökkentő, viszketés csillapító
  • Méhviasz – bőrpuhító, feszesítő, sejt regenerál, baktériumölő
  • Kókusz olaj – hidratáló és bőrpuhító hatású
  • Kamilla kivonat – gyulladáscsökkentő, nyugtató, csökkenti a bőr irritációt, antiszeptikus
  • Muskotályzsálya – izomfájdalom csökkentő, összehúzó, vérzéscsillapító hatású

Összetevők: lásd a csomagoláson az INCI szót követve.

Felhasználási javaslat: Naponta kétszer vigye fel a krémet a megtisztított bőrfelületre óvatos masszírozó mozdulattal (a szemet és szemkörnyéket hagyja ki).

Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra. A készítmény csak sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható, a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet. A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túl érzékenység esetén ne használja azt. Ha a készítmény alkalmazása során bőrpírt, kiütést vagy más bőrelváltozást észlel, azonnal függessze fel a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekeknek 10 éves kor alatt nem ajánlott.

Tárolási feltételek: Tárolás 10-25°C-os hőmérsékleten, fénytől és hőtől távol tartandó. A terméket a csomagoláson feltüntetett tégely megjelölésben látható időn belül szabad felhasználni. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés: 100ml, tubus

Vásárlás

Mondja el véleményét